Skip to main content
Tréning

Exkluzívne interview s dominantnou ženou | Alfa Žena

Exkluzívne interview s dominantnou ženou | Alfa Žena
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert7 rokov Ago
Zobraziť profil Myprotein.Sk

Alfa Žena

“SNÍVAŤ, PREKONÁVAŤ, PLNIŤ”

#beboldforchange

 

Kedy si bola odvážna, urobila zmenu a aké boli výsledky?

V roku 2010 som sa rozišla so svojim priateľom. Po prekonaní depresie som prišla o prácu a necítila som sa byť súčasťou spoločnosti. Potom som sa rozhodla posunúť sa vpred. Bolo to desivé a ísť si za mojim snom so sebou nieslo značné riziká. Stať sa profesionálnou zápasníčkou wrestlingu bol môj primárny cieľ. Podarilo sa mi dosiahnuť niečo, čo by som nikdy nepovedala, že dokážem.

Kedy si začala svoju fitness cestu?

Vždy som bola malá a chudá. V škole ma šikanovali a ľudia ma často prehliadali. Chcela som byť silná a sebavedomá. Chcela som byť silným bojovníkom. Z toho dôvodu som sa začala venovať fitness.

Myslíš si, že v športe platí rovnocennosť pohlaví?

Myslím si, že tak ako je modrá farba pre chlapcov a ružová pre dievčatá, tak aj šport je rozdelený na mužské a ženské disciplíny. Čo je hlúpe! Chcem sa venovať kulturistike, mať veľké svaly a bojovať v klietke, podobne ako niektorí chlapci robia balet alebo jógu. Ľudia by nemali byť súdení podľa svojich preferencií. Veci sa však zmenili vďaka odvážnym ženám, vrátane Ronda Rousey a Holly Holmes, ktoré urobili ženské zápasy populárnymi. Je všeobecne akcepované, že ženy tiež zápasia, tvrdo trénujú, potia sa a majú svaly.

Cítila si sa niekedy v posilňovni nesmelá? Ako si sa s tým vysporiadala?

Navštevujem mnoho rôznych posilňovní na rôznych miestach a vždy, keď vstúpim do posilňovne sa všetky oči uprú na mňa. Odlišujem sa od sociálnych štandardov a ľudia sa zaujímajú kto som a čo robím. Občas, keď mám náročný deň alebo som unavená, tak mi tie pohľady lezú na nervy alebo sa cítim nesmelo. Zvyknem si nasadiť čiapku, veľké slúchadlá, aby bolo jasné, že sa s ostatnými nechcem baviť. Koniec koncov, prišla som trénovať, rovnako ako aj oni. Pridám hlasitosť a sústredím sa len na seba.

Kto je tvoj obľúbený superhrdina a prečo?

Milujem SUPERMANA. Najviac sa môžem odvolať na neho, pretože nepoznám svojich pravých rodičov. V mojom bežnom živote som normálna, ale keď si obujem svoje topánky, stane sa zo mňa alfa žena a získam super schopnosti. Dvíham ľudí nad svoju hlavu a hádžem ich o zem.

Inšpiroval ťa k zmene niekto alebo niečo konkrétne?

Keď som bola dieťa, zúfalo som hľadala nejaký vzor. Nemali sme prístup na internet ako je dnes. Vytvorila som si teda nepremožiteľnú postavu, ktorá je dnes známa ako Alfa Žena. Je to silná, sebavedomá žena, ktorá chce inšpirovať ostatných k tomu, že sa dá uspieť aj s malými vyhliadkami. Treba si veriť a ísť si za tým!

Ak by si sa mohla prirovnať k inšpiratívnej žene, kto by to bol a prečo?

Angelina Jolie. Milujem ju! Chcem byť ako ona. Je to úžasná žena. Pomáha ľuďom, ktorí nemali toľko šťastia a šíri to, aby sa ľudia nad tým zamysleli. Neignoruje problémy a hovorí za tých, čo nemôžu.

Ak by si mohla vybrať jeden citát pre všetky ženy na svete, ktorý by to bol?

Spojme sa, pracujme spolu a dajme svetu to, čo potrebuje: silný dotyk ženy!

Obľúbený televízny program alebo TV postava? Obľúbená Disney postava?

Milujem film Kráska a zviera.

Je dôležité nesúdiť knihu podľa jej obalu!

S kým by si rada zašla na kávu?

Dwayne Johnson, Will Smith, Tony Robinson a Conor McGregor! Všetci veria v zákon teórie príťažlivosti a dokonale ju ovládajú. Chcem sa od nich učiť.

Ako odpočívaš/vypneš?

Počúvam klasickú hudbu. Zvuk klavíra povznáša moju dušu.

Vždy som bola nízka a chudá. Ľudia ma prehliadali skoro stále. Chcela som byť silná a sebavedomá. Chcela som byť silným bojovníkom. Preto som začala robiť fitness.

Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert
Zobraziť profil Myprotein.Sk
myprotein