Skip to main content
Tréning

♥ 4 Dôvody Prečo By Ste Mali Začať Cvičiť Spoločne ♥

♥ 4 Dôvody Prečo By Ste Mali Začať Cvičiť Spoločne ♥
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert5 rokov Ago
Zobraziť profil Myprotein.Sk

“Páry, ktoré spolu cvičia, spolu aj zostanú“… Príde vám to vtipné, alebo gýčové? Veď ste to ani neskúsili! Verte, že za týmto príslovím sa skrýva trocha pravdy. Po prečítaní rozhovoru s Tilly Hulse a jej priateľom Chrisom Cullenom zistíte, čo vám vlastne spoločné tréningy vo dvojici môžu priniesť.

Tilly je súčasťou našej Myprotein partie a berie fitness vážne. Od tohto leta, kedy dokončila štúdium na University of Leeds, sa pripravuje na prácu profesionálneho osobného trénera a taktiež už stihla získať na jej Instagram profile 56 tisíc sledovateľov (@tillyhulse_fit).

Tilly a Chris sa spoznali cez spoločných priateľov na Leeds a už od prvého dňa bolo pre ich vzťah kľúčovou súčasťou fitness.

“Cvičili sme spolu už od úplného začiatku nášho vzťahu — som si istá, že to bolo jedným z našich prvých rande! Trénujeme spolu každý deň a páči sa nám to, pretože obaja zdieľame určité fyzické i kariérne ciele a rozumieme si.”

Stále potrebujete presvedčiť, aby ste si išli s partnerom zacvičiť? Tilly a Chris nám poskytli štyri dôvody, prečo by ste mali trénovať spoločne:

  1. Motivácia

fit couple

Je skvelé mať partnera, ktorý vás motivuje v tom, aby ste dosiahli to najlepšie mentálne i fyzicky a to je presne to, čo robíme i my. Vždycky sa snažíme motivovať toho druhého, aby dosiahol svoje maximum a prekonával svoje limity.

Myslím, že vo fitness je určite viac motivujúce, keď máte pri sebe osobu, na ktorej názore vám záleží. Je úžasné, keď máte spoločný záujem — akonáhle jeden z nás stráca motiváciu, ten druhý sa snaží nabudiť a motivovať… samozrejme, obaja sa môžete spolu "opustiť" a dať si cheat day.

  1. Dôvera

Cvičiť ako pár

Tréning nám obom dodal dostatok sebavedomia, pohodlia a dôvery v toho druhého. Pomáha náš vzťah udržať šťastný a pozitívny — stáli sme pri sebe, keď sme dosahovali úspechy i neúspechy a boli sme si podporou.

Jeden tip, ktorý by sme mohli dať párom, je uistiť sa, že sa snažíte u svojho partnera udržať pocit pohodlia a istoty. Vždy sa ho snažte povzbudiť v tom, aby sa stal tou najlepšou verziou samého seba.

  1. Kvalitný Čas

fit couple

Cvičili sme spolu už od úplného začiatku nášho vzťahu — som si istá, že to bolo jedným z našich prvých rande! Trénujeme spolu každý deň a páči sa nám to.

Pokiaľ ide o tréning, ktorý cvičíme spolu, dá sa povedať, že najčastejšie to sú ruky a brucho. Vyhýbame sa spoločnému tréningu viackĺbovým ťažkým cvikom, akými sú napríklad tlaky na lavičke a mŕtve ťahy, pretože obaja využívame iné váhy. Trvalo by zbytočne mnoho času závažia skladať a opäť ich nakladať.

Vždy si však navzájom pomáhame, aj keď sa práve venujeme úplne inému cviku alebo tréningu. Pri posledných opakovaniach sa vždycky hodí nejaká pomoc.

  1. Posilnený Vzťah

fit couple

Veríme tomu, že spoločné cvičenie nám zlepšuje náš vzťah. Pre niektorých môže byť trápne sa navzájom hecovať a povzbudzovať, ale nás to baví a pomáha nám to pri spestrení vzťahu.

Aby sme si to zhrnuli, tak cvičenie s partnerom môže byť spôsobom, ako sa stať silnejším a to nielen fyzicky…

Chcete zistiť viac o tomto skvelom páre? Sledujte ich Instagramové profily: Tilly (@tillyhulse_fit) a Chris (@chriscullenfitness).

Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert
Zobraziť profil Myprotein.Sk
myprotein