Skip to main content
Uncategorised

OSLAVUJEME 15 ROKOV NAPLNENÝCH AMBÍCIÍ

OSLAVUJEME 15 ROKOV NAPLNENÝCH AMBÍCIÍ
Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert5 rokov Ago
Zobraziť profil Myprotein.Sk

Máme narodeniny a sme hrdí na to, že môžeme osláviť 15 rokov napĺňania vašich ambícií. Od nášho začiatku sme prešli dlhú cestu a vieme, že by to nebolo možné bez ľudí, ktorí tvoria tím MYPROTEIN™. Zamestnanci, ambasádori, športovci a každý jeden z našich zákazníkov sú pre nás výnimoční. To je dôvod, prečo chceme počas našich narodenín oslavovať úspechy našich ľudí. Sú to ľudia, na ktorých sme mimoriadne hrdí a radi ich podporujeme. Výrazne nás inšpirovali hlavne dvaja odhodlaní jedinci svojimi neuveriteľnými príbehmi plnými úsilia a ambícií — Joyce Mvula a Max Whitlock.

** embed overarching campaign video **

Príbeh Joyce

24-ročná Joyce Mvula pochádza z Malawi a zanechala za sebou všetko, aby mohla pokračovať v netballovej kariére v Spojenom kráľovstve. Odsťahovala sa tam spolu s jej snúbencom a mladým synom. Hrá v Superleague za Manchester Thunder a je hrdou reprezentantkou svojej krajiny. Snaží sa stať jednou z najlepších svetových netballistov.

Celý rozhovor s Joyce nájdete TU. 

Príbeh Maxa

Max výrazne ovplyvnil britskú gymnastiku. Je päťnásobným olympijským medailistom, ktorý sa zapísal do histórie aj vďaka tomu, že sa stal prvým britským zlatým medailistom v umeleckej gymnastike. Vyhral v kategóriách "men's floor" a "pommel horse" na Olympijských hrách v roku 2016. Jeho najbližší cieľ sú Letné olympijské hry v roku 2020 v Tokiu. Urobil ambiciózne rozhodnutie a chce rozšíriť množstvo kategórií, v ktorých sa účastní, a to z dvoch na štyri.

Celý rozhovor s Maxom nájdete TU.

Na záver ešte chceme dodať , že bez party by to neboli poriadne narodeniny! Uistite sa, že budete sledovať Instagramový profil @myproteinsk vo štvrtok 23.5. Môžete oslavovať s nami a dopriať si neodolateľnú ponuku na tomto odkaze. Akcie budú skutočne veľkorysé! A nezabudnite, je to oslava vašich úspechov! <3 

Myprotein.Sk
Spisovatel' a Expert
Zobraziť profil Myprotein.Sk
myprotein